Algarve Vakantie Villa’s – Vijf Populaire en Unieke Locaties

Blog Algarve

Waar kan ik het beste mijn Algarve villa vakantie doorbrengen?

Er is geen goed of fout antwoord op deze vraag. De Algarve heeft bijna 400 km prachtige kustlijn en uitstekende landelijke binnengebieden. Er is dus veel diversiteit als het gaat om locaties.

Het hangt allemaal af van wat je leuk en niet leuk vindt, maar hier is een overzicht van populaire steden en resorts, waar de meeste mensen uiteindelijk hun Algarve villa vakantie boeken:

Vilamoura – Dit is een badplaats met een prachtige jachthaven, schone stranden, luxe villa’s en 5 golfbanen. Het is redelijk geprijsd en biedt waar voor uw geld. Er zijn tal van lokale activiteiten in de omgeving zoals boottochten, charterjachten, minigolf, tennisbanen, paardrijden. U zult merken dat de meeste faciliteiten, supermarkten, bars en restaurants zich op loopafstand van de vakantievilla’s bevinden. Als u een boot- of golfliefhebber bent is dit de plaats om te zijn.

Albufeira – Dit is zeker een zeer populaire bestemming voor toeristen, vooral onder de jongere mensenmassa’s. Het is beroemd om zijn drukke nachtleven, en de strip van kleurrijke bars en clubs. Het is zeer geschikt voor mensen met een krap budget, en die op zoek zijn naar een vakantie vol activiteiten, want er zijn ook waterparken in de buurt. Als u van uitgaan en feesten houdt, is dit de plaats waar u moet zijn.

Tavira – Dit rustige vissersplaatsje ligt aan de oostkant van de Algarve, en is een typisch en traditioneel Portugees dorpje. U vindt er tal van visrestaurants die u versgevangen vis serveren. De meeste vakantievilla’s zijn bescheiden geprijsd. Dit zal zeker een geweldige plek zijn om tot rust te komen en de echte Algarviaanse vissers levensstijl te ervaren.

Sao Bras de Alportel – Dit is een klein inlands plaatsje, waar ik ben opgegroeid. Het ligt op ongeveer 10 mijl afstand van de oceaan. Je ervaart er de echte Algarviaanse cultuur en je zult weggeblazen worden door het prachtige heuvellandschap. Er is een museum, lokale zwembaden, boetiek cafés, paardrijden en meer dan 60 restaurants om uit te kiezen. Er wordt gezegd dat Sao Bras de beste luchtkwaliteit van de Algarve heeft, vooral als u astma heeft, want er zijn veel Eucalyptusbomen verspreid over de hellingen.

Vale do Lobo – Dit is een luxueus, duur golf- en kuuroord met vele vrijetijdsfaciliteiten ter plaatse. Het is een van de duurste locaties voor vakantievilla’s in de Algarve, maar het niveau en de standaard van kwaliteit is onovertroffen. U vindt er Michelin-sterrenrestaurants, uitdagende golfbanen, prachtige kliffen en gouden zandstranden. Er zijn tal van restaurants ter plaatse en ’s avonds is er livemuziek. Mijn vrienden spelen al een paar jaar livemuziek in Vale do Lobo en zijn erg populair geworden. Je zult in Vale do Lobo waarschijnlijk wel een paar beroemdheden en sportfanaten tegen het lijf lopen.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *